CONTACT
PARTNER / ADVOCAAT

mr Theo Boumans

Naam: Theo Boumans (1956)
Opleidingen: Universiteit Maastricht
Specialisme: Strafrecht, algemeen civielrecht
Motto: Can do

“In 2001 richtte ik Boumans & Partners Advocaten op. Na een carrière als maatschappelijk werker, docent privaatrecht en advocaat, wilde ik onafhankelijk zijn. Een eigen kantoor. De geweldige inzet van al mijn collega’s en mijn enthousiasme en gedrevenheid hebben ons gebracht waar we nu staan: een advocatenkantoor met een goede reputatie waar ik trots op ben.

Met mijn positieve instelling probeer ik het ijs te breken; de sfeer in de rechtszaal is heel belangrijk. Enerzijds doe ik dat met een vrolijke noot, anderzijds bijt ik me vast in de zaak. Als iemand alles bij elkaar liegt, dan ben je nog niet van me af. Ik ben een vechter. In de rechtbank en ook, ondanks mijn leeftijd, in mijn vrije tijd op de judomat.

Ik zie altijd aanknopingspunten. Zelfs van niets probeer ik iets te maken. Ik laat mijn hoofd niet hangen. Als ik ervoor ga, ga ik als een trein. Een andere hobby van me: Marklin treinen. Eigenlijk best mooi hoe mijn hobby’s ook alles zeggen over hoe ik zakelijk in het leven sta.” 

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.