CONTACT
JURIDISCH MEDEWERKSTER

Pamela Ossel LL.B.

Naam: Pamela Ossel (1972)
Opleidingen: HBO-deeltijd. Hogere Juridische Opleiding, richting Algemeen Juridisch
Specialisme: Personen- en familierecht
Motto: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

“Na elf jaar in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd voor wat anders. Ik waagde de sprong in het diepe en volgde de Hogere Juridische Opleiding in Sittard. Bij Boumans & Partners Advocaten voltooide ik mijn stage als juridisch secretaresse. Nu werk ik als juridisch medewerker. Een functie die echt bij mij past.”

Ik werk nauw samen met de advocaten. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld; we hebben aan een half woord genoeg. Onze aanpak is gestructureerd. Ik bel nieuwe cliënten en bespreek of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik verzorg de afspraken, schrijf processtukken, verwijs door en spring bij daar waar het nodig is. Ik ben een regelaar en vind het leuk om dingen uit te zoeken. Vooral als het geen dagelijkse kost is, ben ik in mijn element. We hebben vaak te maken met ingrijpende en emotionele geschillen. Duidelijk zijn, met aandacht en eerlijkheid, is belangrijk. Geen beloftes doen die je niet waar kunt maken, maar doen wat je belooft en er samen voor gaan. Daar geloof ik in.”

BLOGS
Pamela Ossel LL.B. | Gezin | 27 december 2020

Wetsvoorstel om het gezamenlijk gezag te koppelen aan de erkenning

Het blijft een wonder de geboorte van een kind, maar dan.. Op het moment dat ouders te horen krijgen dat ze een kindje verwachten is men in de roze of blauwe wolken....

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.