CONTACT
ADVOCAAT

mr Tom Franssen

Naam: Tom Franssen (1995)
Opleidingen: Universiteit Maastricht, bachelor Nederlands recht en master Nederlands recht met specialisatie in Straf- en Strafprocesrecht en Universiteit Leiden, master in Public International Law met specialisatie in International Human Rights Law & International Humanitarian Law
Specialisme: Algemene (civiele) praktijk, huurrecht, letselschade, slachtofferrechten (benadeelde partij in strafzaken)
Motto: Ik bijt me vast in uw dossier en laat niet los tot er een afwikkeling is die recht doet aan uw belangen.

“Als gepassioneerd advocaat ben ik gedreven door mijn persoonlijke ervaring met onrecht. Mijn roeping voor het recht ontwaakte op twaalfjarige leeftijd, toen ik betrokken was bij een verkeersongeval en onjuist werd behandeld door een dienstdoende politieagent. Deze gebeurtenis drijft mijn vastberadenheid om onrechtvaardigheid te bestrijden. Mijn aversie tegen onrecht zet ik in om uw zaak te behandelen. Ik streef altijd naar het maximale resultaat.”

Ik heb te maken met geschillen die voor mijn cliënten emotioneel van aard en ingrijpend zijn. Ik zet me graag in voor uw belangen. U bent ervan verzekerd dat mijn inzet meer dan 100% is en dat ik aandacht heb voor uw belangen. Ik hecht in dit kader grote waarde aan wederzijdse eerlijkheid. Ik bespreek mijn strategie in een zaak en ik voorkom dat loze beloftes worden gedaan, die niet kunnen worden waargemaakt. Uw belang staat voorop en het is mijn doel om naar een oplossing in uw geschil te werken.

Mijn rol als advocaat combineer ik met een bestuursfunctie bij een vereniging. Hierdoor krijg ik de kans om direct in contact te komen met mensen uit diverse achtergronden. Deze ervaring versterkt mijn begrip van de maatschappelijke uitdagingen waarmee mensen te maken hebben.”

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.