CONTACT
ADVOCAAT

mr Mustapha Ouarani

Naam: Mustapha Ouarani (1980)
Opleidingen: Universiteit Maastricht
Specialisme: Aansprakelijkheid in het burgerlijk- en bestuursrecht en Legal Tech
Motto: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Mr. Mustapha Ouarani handelt voor eigen rekening en risico en maakt slechts gebruik van de naam Boumans Advocaten, klik onder aan deze pagina op ‘samenwerkingsverband’ voor meer uitleg. U gaat een overeenkomst van opdracht aan met mr. Mustapha Ouarani als hij uw advocaat is. 

“Het vak van advocaat is veranderd. Tegenwoordig werk je multidisciplinair: kennis van wet- en regelgeving, maar ook van een specifieke branche. Ik ben gespecialiseerd in block chain, smart contracts en legal tech: ‘the internet of things’. Ik denk inhoudelijk mee, maar ben ook de adviseur met de helicopterview. Dat pak zit me als gegoten.

Mijn vertrekpunt bij een zaak is altijd: goed luisteren, peilen wat de behoefte is en de beste oplossing tot stand brengen. ‘Het beste bereiken’ bekijk ik altijd vanuit het oogpunt van de cliënt: wil hij schadevergoeding of erkenning? Wil hij weg op een bepaalde plek of juist blijven? Hoe lang mag het proces duren? Ik analyseer en leg snel de sterke en zwakke punten van de case op tafel. Dan bepalen we samen de strategie: schikken of een zaak aanspannen. Als iemand iets vraagt wat ik niet kan leveren, dan verwijs ik liever door naar een ander; mijn cliënt kan zijn tijd en geld tenslotte maar één keer uitgeven.

Een fijne loyale relatie met mijn cliënt vind ik belangrijk. Mijn cliënten kunnen altijd bellen voor advies. Ik ben betrokken, gefocust, heb een diepgaande kennis van zaken en ben oplossingsgericht. Het liefst pak ik zo complex mogelijke kwesties aan. Zaken die vastzitten, waar je niet mee verder komt. Dan ben ik op mijn best.”

Mr. M. Ouarani, kan geen derdengelden ontvangen omdat hij geen stichting derdengelden ter beschikking heeft.

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.