CONTACT
PARTNER / ADVOCAAT

mr Luuk Dacier

Naam: Luuk Dacier (1983)
Opleidingen: Hogeschool Zuyd te Sittard, Management Economie & Recht en Radboud Universiteit te Nijmegen, Nederlands Recht
Specialisme: Strafrecht en bestuursrecht (13b Opiumwet)

“Ik kijk graag verder dan alleen de procedure bij een zaak die kan worden bewezen. Is er ruimte voor een schikking? Of voor een bemiddelingsgesprek? Bij een burenruzie is er meer eer te behalen als je met elkaar tot een compromis komt, dan dat je voor de rechter komt te staan. Ik bekijk het analytisch en realistisch. En ik ben discreet. Cliënten kunnen bij mij veilig hun verhaal kwijt. Ik verdedig de verdachte, niet de daad. Dat is mijn taak.

Recht fascineerde me altijd al. Alles in het leven heeft te maken met wet- en regelgeving; of je nu over de weg rijdt of in de supermarkt bent. De studie was een bewuste keuze. Dat ik advocaat werd, berust op toeval. Ik was de eerste stagiair van Theo Boumans en zo ontdekte ik hoe interessant het vak is. Hij nam me op sleeptouw en ik kreeg alle kansen. Het kantoor groeide en ik groeide mee. Inmiddels ben ik partner. Het mooie is dat we nog net zo laagdrempelig zijn als toen. Daar ben ik wel trots op.”

BLOGS
mr Luuk Dacier | Straf | 3 januari 2021

Sepot na vondst 70 kilo hennep

Ruim anderhalf jaar geleden berichtte de media dat er in Landgraaf een hennepplantage en drogerij was geruimd waarbij de teler zich in de kelder zou hebben verschanst ( onder meer: https://www.1limburg.nl/hennepteler-speelt-verstoppertje). Een...

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.