CONTACT
ADVOCAAT

mr. L. van Tiggelen

Naam: Liza van Tiggelen (1993)
Opleidingen: Bachelor Nederlands recht & Master Criminologie, Forensica en Rechtspleging, met specialisatie strafrecht, aan de universiteit Maastricht
Specialisme: Strafrecht, inclusief detentierecht
Talen: Nederlands, Engels, Duits

Bent u op zoek naar een strafrechtadvocaat met grondige vakkennis én met oog voor u als mens? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Het werk van de strafrechtadvocaat ziet namelijk niet alleen op juridische verweren tijdens uw zitting. Het ziet ook op wie u bent als persoon: u bent méér dan enkel hetgeen waarvan u wordt verdacht. Als advocaat zal ik dan ook altijd het menselijke aspect betrekken bij de zaak. Tijdens de voorbereiding van uw zaak, zult u merken dat vooroordelen niet aan mij zijn besteed. Een goede vertrouwensband tussen u en mij vind ik zeer belangrijk. Welke strafbare feiten er spelen in een zaak, is voor mij alleen van belang voor de verdedigingsstrategie.

Vanaf de start van mijn studie wist ik al dat ik voor de strafrechtadvocatuur zou kiezen. Ik doe mijn werk met veel passie, want iedereen heeft recht op een eerlijk proces. Het is niet niks, als u als verdachte tegenover justitie komt te staan. Of de verdenking nu ziet op diefstal of moord, ik zal mij altijd volledig inzetten voor mijn cliënten. Het contact met mijn cliënten is informeel: zeggen wat je doet, en doen wat je zegt, daar geloof ik in. Het vakjargon bewaar ik voor de zitting.

Voordat ik met de studie rechten begon, ben ik jarenlang werkzaam geweest op het hoogste niveau binnen de internationale paardensport. Dat was hard werken en de nuchtere doenersmentaliteit die ik daarbij ontwikkelde, heb ik altijd behouden.

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.