CONTACT
ADVOCAAT

mr Joost de Back

Naam: Joost de Back (1987)
Opleidingen: Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederlands recht, master privaatrecht
Specialisme: Sociale zekerheidsrecht, strafrecht, huurrecht
Motto: Perspectief is alles en alles is perspectief

“Het mooie aan recht vind ik dat het heel tastbaar is. Je bent taalkundig bezig, maar ook feitelijk. Ik geloof erin dat als je goed zoekt, je ook met een goede uitkomst komt.

Van 2015 tot 2020 had ik mijn eigen kantoor. Ik ken dus het klappen van de zweep. Bij Boumans & Partners Advocaten werk ik zelfstandig en autonoom, maar ervaar ik tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie. Het is fijn om samen met collega’s te sparren, want samen heb je een schat aan ervaring en dat komt de cliënt ten goede.

Het leukste aan mijn werk is het contact met mensen, iets kunnen betekenen voor ze. Als een cliënt niet meer weet hoe hij iets moet aanpakken, sta ik klaar. Ik ben empathisch, positief in de omgang en ook rationeel en realistisch. Ik kom snel tot de kern, kijk vanuit verschillende invalshoeken naar de casus en lees de wet goed na op zoek naar aanknopingspunten. Vaak weet ik in korte tijd welke kant de zaak op kan gaan. Als vervolgens uit het vonnis blijkt dat de overwegingen van de rechter in lijn zijn met de standpunten die ik had ingenomen, dan is dat een bevestiging dat ik de juiste keuzes heb gemaakt.”

Joost de Back werkt als zelfstandig advocaat samen met Boumans Advocaten volg deze link voor meer informatie.

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.