CONTACT
ADVOCAAT

mr ing. René Sangers

Naam: René Sangers (1973)
Opleidingen: Nederlands recht aan Universiteit Maastricht, Agrarisch recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en diverse PAO-cursussen op het rechtsgebied van de specialismen
Specialisme: Omgevingsrecht, agrarisch recht, aansprakelijkheidsrecht, burenrecht en arbeidsrecht
Motto: Hét verschil tussen gelijk hebben óf gelijk krijgen

“Wat mij typeert, is mijn sterke rechtvaardigheidsgevoel. Gedreven en oprecht zijn woorden die mij kenmerken. Ik kan moeilijk tegen onrecht en heb daar veelal een uitgesproken mening over. Dat waren voor mij redenen om voor de advocatuur te kiezen. Dat sterke rechtvaardigheidsgevoel zorgde er ook voor dat ik al vroeg in mijn carrière de politiek inging.

Door mijn ervaring in de politiek heb ik veel mensenkennis opgedaan en ken ik als geen ander het spanningsveld tussen burger en politiek bestuur. In mijn omgevingsrechtelijke praktijk pluk ik daar nog dagelijks de vruchten van. Mijn grote netwerk bij gemeenten en provincie helpt bij procedures in het omgevingsrecht en bij het adviseren over de haalbaarheid van planologische procedures.

Mijn relatie met klanten is gebaseerd op vertrouwen en start met een eerlijk advies over de haalbaarheid en de kansen. In dat kader is het ook van belang om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Op die manier help ik mijn cliënten het beste uit de zaak te halen, zowel materieel als financieel. Ik ga voor mijn cliënten door het vuur, maar wel met respect voor de betrokken partijen.”

VLOGS