CONTACT
ADVOCAAT

mr Gwen Schoofs

Naam: Gwen Schoofs (1989)
Opleidingen: Master Nederlands Recht (Vrij profiel en Toga Master)
Specialisme: Huurrecht, lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten
Motto: Als je met je rug tegen de muur staat, breek de muur dan gewoon af

“Na mijn studie voerde ik eerst een algemene civiele praktijk, maar in de laatste jaren heb ik mijn passie voor het huurrecht ontdekt. Inmiddels ben ik als (aspirant-)lid aangesloten bij de Vereniging voor Huurrecht Advocaten en specialiseer ik mij in het huurrecht. Het huurrecht is een veelzijdig rechtsgebied. Dat maakt dat ik zowel de kwetsbare huurders (met bijvoorbeeld een huurachterstand), alsook verhuurders in hun zakelijke belangen bijsta.

Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op deugdelijke rechtsbijstand, ongeacht of dit op betalende basis is of middels gefinancierde rechtsbijstand is. Als huurrechtadvocaat handel ik adequaat en ga ik geen enkele confrontatie uit de weg. Met mijn hoog rechtvaardigheidsgevoel ga ik samen met mijn cliënt de strijd aan. Ik streef altijd naar het maximale resultaat voor mijn cliënt. Tijdens een procedure in de rechtbank of tijdens de onderhandelingen voor een minnelijke regeling, de belangen van mijn cliënt staan altijd voorop.

Garantie voor de kans van slagen is helaas niet te geven, omdat de onzekere factor van de rechtspraak daarin altijd een rol speelt. De garantie die ik mijn cliënten wel geef, is dat ik mij altijd 200% inzet voor de zaak. Ik vind het namelijk belangrijk de cliënt zich gehoord en gesteund voelt tijdens zijn juridische strijd.

Wanneer een cliënt zegt: ‘Ik ben blij dat je naast me stond’, dan weet ik dat het goed was.”

BLOGS
mr Gwen Schoofs | Huur | 12 februari 2021

Huurprijsvermindering vanwege Corona: recente ontwikkelingen!

Reeds eerder hebben we u geïnformeerd over de ontwikkelingen in de jurisprudentie omtrent het “recht” op huurprijsvermindering vanwege de Coronacrisis. De eerdere blogs hierover vindt u terug op onze website. In mijn...

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.