CONTACT
ADVOCAAT

mr Folkert de Vries

Naam: Folkert de Vries (1978)
Opleidingen: Master Nederlands Recht en Master of Arts (geschiedenis)
Specialisme: Strafrecht en Civielrecht
Motto: ‘On ne force pas une curiosité, on l’éveille’
Ik probeer altijd een open houding te hebben, zelfkritisch te zijn, me laten omringen door anders denkenden waardoor ik mezelf continu kan ontwikkelen-zonder pretenties

“Een zaak is altijd maatwerk. Elke vraag is anders en een goed begrip van wat de cliënt vraagt is cruciaal. Ik vraag door en ontwikkel vervolgens een passende strategie om tot een fundamentele oplossing te komen.

Een van mijn sterke punten is mijn internationale achtergrond. Ik heb in meerdere landen gewoond en gewerkt, en beheers daardoor het Duits, Engels en Frans vloeiend. In mijn carrière begeleidde ik al veel multinationals bij complexe grensoverschrijdende juridische kwesties: zowel bedrijven die al internationaal actief zijn als buitenlandse bedrijven die in Nederland activiteiten willen ontplooien. Boeiende materie, die me veel energie geeft om complexe zaken op dit gebied aan te pakken.

Ook ben ik actief op het gebied van strafrecht en behandel ik uiteenlopende strafzaken voor zowel individuen als bedrijven. Het mooie is, dat ik zo mijn ervaring in internationaal handels-, straf-, en ondernemingsrecht, mijn netwerk, maar ook mijn zakelijke en sociaal-maatschappelijke kant kan inzetten om voor mijn cliënten goede resultaten te behalen.

Naast advocaat ben ik ook historicus. Voor mij is de toegevoegde waarde dat ik op een bepaalde manier nadenk over zaken. De wereld is continue in beweging, geschiedenis is continue in beweging, recht is continue in beweging. Dat vraagt om een flexibele houding en voortdurend aanpassen aan een nieuwe realiteit. Ik hou van die dynamiek.”

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.