Boumans Advocaten

Boumans Advocaten stelt de mens centraal. Wij helpen particulieren en ondernemers persoonlijk en laagdrempelig als ze juridische ondersteuning nodig hebben. Met onze professionele en praktijkgerichte aanpak staan we midden in de samenleving. Zo kijken we samen met u altijd eerst naar alternatieven. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat we een geschil snel en doordacht buiten de rechtbank om regelen. Hoe de procedure echter ook verloopt, Boumans Advocaten staat u bij.

Mensen helpen zit in ons DNA

Ons betrokken team van gerenommeerde advocaten, juristen en ondersteuners staat klaar om recht te doen tegen een reële beloning. Want ‘mensen helpen’ zit stevig verankerd in ons DNA. Daarom hanteren wij gunstige, inkomensafhankelijke tarieven. Bovendien zijn alternatieve vergoedingen mogelijk zoals kosteloze rechtshulp op bijstandsniveau en toevoeging op kosten van de staat. Hierdoor kan de hardwerkende ondernemer en de particulier met de kleine beurs rekenen op de professionele diensten van Boumans Advocaten.

Specialistische kennis en kunde

Ondernemers en particulieren kunnen bij Boumans Advocaten een beroep doen op specialistische kennis en kunde van diverse rechtsgebieden. Of het nu gaat om werk, huur, straf, schuld, asiel, onderneming, gezin, overheid of letsel: voor elk rechtsgebied hebben wij een juridisch expert in huis! Onze advocaten en juristen weten waar ze over praten en kunnen dit in klare taal overbrengen. U kunt er bij ons op vertrouwen dat u altijd de beste begeleiding en ondersteuning krijgt.

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.