Bureau Francophone

Folkert de Vries is een Franstalige advocaat gespecialiseerd in het internationaal handelsrecht, contractenrecht en privacyrecht. Hij begeleidt bedrijven uit Frankrijk, Wallonië, Quebec en Franstalig Afrika die activiteiten (willen) ontplooien in Nederland, samen (willen) werken met Nederlandse partners of die betrokken raken bij geschillen in Nederland.

français

Folkert de Vries

Folkert adviseert, bijvoorbeeld, bedrijven bij het oprichten van een Nederlandse vestiging, bij het ontwerpen van algemene voorwaarden, bij het onderhandelen van contracten of bij het opstellen van een privacybeleid.

Omdat Folkert de Vries, voordat hij advocaat werd, jarenlange ervaring heeft gehad als bedrijfsjurist voor internationale beursgenoteerde bedrijven ligt zijn focus op praktisch en relevant advies. Binnen dat kader ligt de nadruk altijd op samenwerking met de klant en een goed begrip van de klant (de organisatie, de cultuur en de sector).

Folkert de Vries spreekt vloeiend Frans en ook Engels. Hij voorziet uw organisatie daarom graag van advies in uw eigen taal.

Leg uw probleem aan ons voor

De advocaten en juristen van Boumans Advocaten helpen u graag! Vul de onderstaande gegevens in, druk op verzenden en de juiste medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.